Halloween klåda, pumpsafari och livsfarlig honing

Så här års regnar det mycket, börjar bli kallt, grått trist, dystert, och ... och alldeles UNDERART!! Resten av världen ser skitväder när de kollar ut, jag ser en anledning till att börja elda värmeljus i pyroman omfattning, mys framför elden, varm oboy, pumpor och HALLOWEEN (tom mina naglar lyser pumporangea så här års!)!
 
Det slår aldrig fel. Ungefär vid den här tiden varje år sätter min klåda in. Jag måste ut och harva i butikerna efter tecken på att det snart är halloween! Jag suktar efter bulliga, orangea, ENORMA pumpor! Varje år är det ett febrig jakt, när jag i panik plöjer mig fram bland pumpskrov (ni vet de fula, utmärglade grejerna som faktiskt hittar ut i butikerna, som mer ser ut punkterade ballonger).
 
 
Men någonting magiskt hände natten till söndag förra helgen. Vi skulle köra hem en vän efter en trevlig bastukväll på stugan när vi kommer ut på ängarna. Helt plöstligt uppenbarar sig en alldeles underbar syn inför strålkastarljuset mitt i mörkret: ETT HAV AV PUMPOR!! Pumpor på längden och tvären och ett helt FÄLT där de UNDERBARA små pumporna hade vuxit till sig! Igår tog vi oss äntligen ut på pumpsafari för att införskaffa årets pumpor. Totalt blev det fyra stora RIKTIGA halloweenpumpor och sex prydnadpumpor! WWIIIIIII!!!!!!!!! :D
 
 
 
Pumperiet
Höststämning på köksön
 
Usch vad pirrigt det e det här med o bli förälder förresten, från det ena till det andra... Spännande, men samtidigt skräckblandad förtjusning! Satt helt random igår och pillade på ett frågespel på telefonen när det kommer upp en fråga vad man absolut INTE får ge till ett barn under 1 år. Minns inte längre vad de fyra katergorierna var, men rätt svar var i alla fall honing.
 
VAFFA..!?!?! VAR står det? Hur får man reda på sånt? Jag menar, det är ju inte som att sköterskan på BB lämpar av en fet manual i famnen på en och med bister min och med släpig röst utbrister "ni kanske ska kolla igenom den hä´ om lillfisen ska se sin ett å´s dag" (med bred "guukbuuks" dialekt) när man ska åka hem från BB. Visst börjar man få moderskänslor (herregud det är man väl mer eller mindre född med, man måste ta hand om allt som är litet, ynkligt eller allmänt lidande, kallas SYMPATI i folkmun också). Dock förtäljde mina moderskänslor inte detta med den livsfarliga honingen! Förväntar mig inte direkt heller att det sitter en liten "tag" i nacken på bebsen där det står "DONT INSERT HONEY"...? Fast vem vet? 
 
Lotsa luv Gingy <3
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

gingy.blogg.se

I´m da baby mama

RSS 2.0