Sarah Dawn Finer & seglivade käringar

Underbart, folkets jubel! Årets julvärd är Sarah Dawn Finer! Äntligen en RIKTIG kvinna! Jag medger att jag var litet besviken när Arne fick på foten (han var ju hela Sveriges mysfarbror, trots slapp alkoholpolitik), men det här är ju ett klart avancemang! Normal kroppsbyggnad, klädsmak så den mest inbitna fashinonista blir grangrön och en pipa som får tom Celine Dion att blekna. Ska bli en sann fröjd att sitta med Aladdin asken i knäet och julklappsstrumporna på (inget hopp om att klämma sig i någon negligé när det hade krävt något i kupoltälts omfattning för att dölja gravidmassen) och se vad hon har att bringa av julstämning! 
 
Riktiga män vill ha riktiga kvinnor. Mannen i mitt liv är en spene och vill därför ha en rejäl kvinna. tänk vilken lycka att vara gift med en man som tycker man börjar bli FÖR MAGER när det återstår 15 kg övervikt!? Han har sina stunder... :)
Sarah du får göra min jul när jag inte kan åka upp och fira med familjen (men jag förlåter dig bebsen, jag tar ut min hämnd många år senare genom att spela mamma-rtyr :))
 
Appropå RIKTIGA kvinnor förresten: i min släkt är käringarna seglivade som få (jag lever i förhoppning om direkt nerärvda supergener)! Mor min är vid godaste vigör vid sina analkande 60, mormor närmar sig sakteliga 90 och litet har farten saktats ner och tidens tand gjort sitt, men jösses vilket gry det alltid har varit i tanten! Alltid ett leende på läpparna och när vi var små stod makaronipuddingen och jordgubbskrämen färdig på spisen när vi kom på besök.
 
Älskade mormor, du är en helt fantastisk krutkäring! Minns när vi var små och tyckte att du var Jäääääätte gammal och undrade hur du orkade stoja med oss ungar. Ditt svar var alltid klockrent: för att du var stål-mormor! Söta mamma har redan visat anlag på liknande egenskaper och kommer att trumfa som nystöpt mormor i sommar. Maken till stolt barnvagnsnavigör har aldrig skådats i södra Halland! 
 
För att vandra vidare upp i ledet blev mormors mor 84. Då avled hon inte pga hög ålder, utan oturligt nog pga en feldiagnostiserad propp i lungan som misstolkades som hosta av läkaren. Hennes mor, dvs min mormors mormor -vars efternamn vi dessutom valt att stolt bära vidare när jag och min man gifte oss i somras- levde i respektingivande 106 ÅR!!!
 
Riktiga kvinnor blir de kanske inte för att de varit seglivade och envisa hela bunten, liksom även jag, utan för att alla utan -undantag- haft rejält hull. Här prata vi inte 5 kg extra på höften, utan full-blown breda höfter med ridbyxlår, riktigt med junk in the trunk -getto bootie-, kakpåse framtill och i vissa fall även ett mejeri av rejält omfång. Screw dagens läkare som påstår att man ska ha rätt BMI för att vara frisk och leva länge! Hejja för gräddsåsen, efterrätterna och litet mysgodis frammåt kvällskanten!
 
Nu ska jag säkra min fortlevnad för flertalet år framöver och ställa mig och slänga ihop litet gräddgtatinerad brödost med rårörda hjortron!
Ungdomens källa! Mmmmmmm...
 
Lotsa luv Gingy <3


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

gingy.blogg.se

I´m da baby mama

RSS 2.0